Mijn winkelwagen

Bevat (0) artikelen

Totaal € 0,00

bestel Eerder besteld?
PVCvoordeel
  • Is winkelen en betalen in een veilige omgeving betaalmethodes
  • Keuze uit ruim 10.000 technische artikelen
  • Uitsluitend kwaliteitsmerken
  • Staat u altijd te woord voor hulp en advies
  • Levert uw bestelling binnen 1 tot 3 dagen
 

PVC Hemelwaterafvoer buizen & hulpstukken voordelig online kopen

PVC Voordeel heeft een uitgebeide collectie hemelwaterafvoer buizen en hemelwaterafvoer hulpstukken (HWA) in zijn assortiment opgenomen. Met de hwa buizen en hulpstukken maakt u zelf eenvoudig een regenpijp. Ook kunt u gemakkelijk onderdelen van de regenpijp vervangen.

Naast HWA buizen vindt u bij de webwinkel PVC Voordeel onder meer een hwa bocht, een T-stuk, verlopen, een specideken, een sifon en een bladscheider, zodat uw regenpijp niet continu verstopt met afgevallen bladeren. Alle buizen en hulpstukken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Voor bovengrondse toepassingen

De PVC HWA hulpstukken en afvoerbuizen zijn dunwandig. De buizen zijn uitsluitend geschikt voor bovengrondse hemelwaterafvoer en niet voor ondergrondse toepassingen.

Gaat u een nieuwe regenpijp maken, of is uw oude regenpijp toe aan nieuwe onderdelen? Bekijkt u dan hier ons uitgebreide overzicht met PVC HWA buizen en hulpstukken en koop voordelig de artikelen die u nodig hebt.

PVC Voordeel: een ruim aanbod producten tegen voordelige prijzen.

Let op: De HWA buizen en Hulpstukken zijn uitsluitend geschikt voor bovengrondse hemelwaterafvoer, NIET voor ondergrondse toepassingen!